Ce faci atunci cand …?

 • Simti ca toata energia pe care o aveai ieri a disparut pur si simplu ?
 • Totul se prabuseste in jurul tau si parca nu mai ai puterea sa duci totul la bun sfarsit ?
 • 99% dintre cei care te inconjoara te sfatuiesc sa nu continui intr-o directie , dar sufletul tau iti spune altceva ?
 • Banuiesc ca va regasiti cu totii in randurile de mai sus. Deseori apar situatii in care pur si simplu ti se taie aripile si simti ca nu mai poti zbura. Situatii in care simti ca tot ceea ce ti se parea ca fiind parte din tine acum parca e diferit. Asta e pura realitate. Te astepti sa fie totul roz mereu , sa nu …

  ai de infruntat niciodata provocari ? Nasol , ce pot sa zic. Fiindca drumul spre succes este intotdeauna pavat si cu suisuri dar mai ales cu multe coborasuri . Ce faci atunci cand intalnesti astfel de situatii ? Renunti ? Daca esti las si nu vrei sa-ti testezi limitele niciodata, da. Felicitari pentru decizie. Este cea mai buna decizie pe care o puteai lua pentru tine. Mergi mai departe ? Daca ai mentalitate de campion , da. Daca simti ca poti mult mai mult decat abandonul , da. Felicitari pentru decizie. Este cea mai buna pe care o puteai lua pentru tine .

  Daca tu crezi ca poti reusi , atunci ai dreptate. Daca tu crezi ca nu vei reusi , atunci ai dreptate. Nimic nu iti poate sta in cale . Inafara de barierele pe care ti le impui singur ! Vizionare placuta !

  Comentarii

  comments

  Da un share sa vada si prietenii tai !

  Fabian Popovici Written by:

  Be First to Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *