Definiţia eleganţei

Unul dintre articolele din cartea la care lucrez momentan , pe care am vrut sa il impartasesc cu voi in cadrul Sarbatorilor Pascale .

Conform dexonline.ro :

« ELEGANT – care se deosebeste prin armonia formei , prin imbinarea placuta a elementelor , printr-o sobrietate plina de gust « .

Hmm..Credeti ca la asta voiam sa ma opresc insa ? Posibilitatea de a accesa Internetul o are aproape toata lumea . Insa cine are ochi sa observe adevarata eleganta din jurul sau in fiecare zi ?

Eleganta are nevoie de siguranta , iubire si incredere. Eleganta nu are nevoie sa fie intretinuta cu orgolii sau incapatanare. Ea infloreste intr-o atmosfera calda , de completare , sub puternica actiune a sentimentelor si se ofileste cand nu mai reprezinta punctul de plecare al fiecarui gand al celui care o alege. Eleganta confera putere , apreciaza gesturile marunte venite din suflet , eleganta este umbra din spatele succesului . Ne nastem din eleganta , ea fiind si cea care ne formeaza cu blandete si iubire , aripile pentru viata. Eleganta are nevoie sa fie ocrotita si dezmierdata , indiferent de cat de puternica este . Iarta , dar nu uita . Iubeste si nu pleaca fara motiv intemeiat .

Iubiti eleganta si pretuiti-o . Intr-o lume monocroma , ea reprezinta acel plus de culoare care ar face si Pamantul sa se opreasca prin simpla ei prezenta.

Cu drag, pentru voi , suflete dragi !

Comentarii

comments

Da un share sa vada si prietenii tai !

Fabian Popovici Written by:

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *