Donează pentru cel puţin una dintre campaniile de mai jos şi primeşti cartea
în mod GRATUIT!

Susţine spitalul din Fălticeni!

Susţine spitalul din Suceava!

Trimite-mi dovada donaţiei pe Facebook şi primeşti cartea!

“Cartea acesta este astfel construită ca un căuș de dragoste în care răsăritul vieții unui copil, autorul nostru, se amestecă luminos cu apusul bunicului său care, prin carte, devine bunicul nostru. Acesta este darul cel mai de preț al cărții, transferul acesta de viață, de înțelepciune și har. Un har izvorât din liniștea Dornelor bucovinene care satură de limpezime sufletul unui tânăr. În ciuda provocărilor din carte nu avem de a face, nici ca stil și nici în conținut, cu un manual de morală și cu atât mai puțin un text moralist. Cu entuziasmul tinereții autorul caută să-și răspundă, uneori prin glasul limpede al Bunicului, frământărilor inerente creșterii unui suflet.”

fragment din prefaţa scrisă de părintele Constantin Necula

Piedici în calea uitării

Vorbe de suflet

Buchetele eleganţei

Ce spun cititorii?

Se pare ca fiecare din noi, ca şi cititori, indiferent din ce generaţie facem parte, ne vom emoţiona profund, cu lacrămioare chiar, când slove pline de iubire, ne vor atinge o coardă sensibilă a sufletului.
Mihaela Toma
om de afaceri
Fabian,ai voie să râzi, dar eu nu am respirat de multe ori până am citit. Am parcurs citind, acel vârtej de trăiri interioare încununat de un plâns zdravăn. Nu ştiu ce să spun, doar că acum nu am cuvinte. Minune de tânăr!
Cornelia Crăciun
cadru didactic
Un frumos gest de a se împărtăşi pe sine cu noi, cititorii şi de a ne dărui amintirea prezentă în inima sa a bunicului, mult dorit poate de mulţi dintre noi, imaginea bătrânului înţelept şi iubitor care să ne călăuzească paşii prin lumea atât de frumoasă şi uneori atât de dură. Cererea adresată lui Doamne de a-ţi dărui o scară să ajungi la maestrul tău să-l îmbrăţişezi, mi-a umezit ochii.
Andreea Şandra
psiholog

De ce consider că această carte este o investiţie şi nu o cheltuială?

  • abordează dezvoltarea personală, povestită însă prin prisma înţelepciunii populare româneşti
  • demonstrează cum relaţia dintre generaţii poate fi una de calitate înaltă
  • relevă prin conţinutul său seturi de principii şi valori de pe meleagurile bucovinene