Ştii reţeta succesului? De vorbă cu Oana Ungur.

Duminică, 8 mai 2016. Eram în trecere pe Facebook, verificându-mi ca tot omul ultimele actualizări. Tot derulând şirul lung al postărilor, observ la un moment dat ” Lorand Soares – interviu cu unul dintre membrii echipei – Oana Ungur”( îl puteţi citi aici). Mi-am adus aminte instant … zâmbetul fermecător care te întâmpină la fiecare eveniment marca Lorand. Curios fiind de fire, am citit interviul până la capăt dorind să văd mentalitatea oamenilor din echipa antreprenorului român,ştiind calitatea maximă pe care acesta o oferă şi o caută la tot pasul. La sfârşit, m-a cuprins un sentiment puternic de mândrie care îmi transmitea din interior ” Aceştia sunt tinerii alături de care voi putea contribui la un viitor mai bun al României “. Despre Oana? Zâmbetul cred că l-am menţionat puţin mai devreme. Însă cele mai importante calităţi care merită menţionate sunt cele invizibile privirii, care se reflectă însă în munca deosebită pe care o depune ca şi SENIOR EVENT MANAGER. La fiecare eveniment la care am participat, singurul cuvânt pe care l-am putut spune la final a fost IMPECABIL. Ce am remarcat la această domnişoară încât
am rugat-o să îmi acorde un interviu? Seriozitate. Amabilitate. Dorinţa de a lăsa uşi deschise pe oriunde ar merge. Un suflet deosebit.

1. Ce vârstă ţi-ai da, dacă nu ai şti câţi ani ani?
R: 18 🙂 Chiar mă simt astfel şi mereu îmi vine să răspund aşa când sunt întrebată.

2. Ce e mai rău ? Să eşuezi sau să nu încerci ?
R: E rău să eşuezi. Pe termen imediat e mai rău să eşuezi, efectul e puternic negativ. Dar categoric “on the long run” e mult mai grav să nu încerci sau să renunţi la scurt timp după ce lucrurile nu ies aşa cum îţi imaginezi.

3. Dacă moneda naţională ar fi “fericirea”, cât de bogată ai fi?
R:În unele zile aş putea deţine liniştit monopol mondial, în altele, m-aş rezuma la 2-3 continente 🙂

4. Dacă ar fi să oferi unui copil un singur sfat de viaţă , care ar fi acela ?
R:Să fie sincer cu el însuşi şi cu ce simte important în viaţă.

5. Care este obiectivul tău numărul 1 în viaţă ?
R: Să fac o diferenţă în lumea celor cu care intru în contact de lungă durată.

6. De ce l-ai ales pe asta ?
R:Pentru că fericirea mea e în mare parte determinată de impactul pe care îl pot avea pentru oamenii din jur.

7. De ce e atât de important pentru tine ?
R: Oamenii sunt importanţi pentru mine, nu scopul în sine 🙂

8. Care ar fi consecinţele , pentru tine personal , în cazul în care nu ai ajunge la îndeplinirea acestui obiectiv ?
R:Probabil m-ar motiva mai mult să încerc.

9. De ce te-ar îngrijora asta ?
R:Nu m-aş îngrijora, ci aş căuta alternative.

10.Ştiind că eşti o persoană foarte ambiţioasă şi perseverentă , ce faci tu zilnic pentru a ajunge mai aproape de îndeplinirea acestui scop ? Se ştie foarte bine că marile succese sunt rezultatele unor acţiuni mici , repetate zilnic.
R:În primul rând sunt atentă la cei din jurul meu şi sunt concentrată mai degrabă pe a-i asculta şi a-i înţelege decât pe a-mi urma eu interesul.

11. Dacă ai şti că ziua de mâine ar fi ultima petrecută de tine pe acest Pământ , cum ai alege să o petreci ? Pe ce anume ai pune foarte mare accent?
R:Pe ,,cine”- adică ar conta imens nu ce fac, ci în compania cui sunt. Şi categoric m-aş înconjura doar de câteva persoane esenţiale pentru mine 🙂

12. Ce carte a avut un mare impact asupra ta şi o poţi recomanda cu căldură şi altor persoane ?
R: Au fost foarte multe, dar dacă mă rezum la una singură, chiar acum, ar fi Don Quijote- pentru fascinaţia unei lumi în care crezi cu tărie şi pentru care ai curajul să fii impulsionat de orice te duce către graniţele acelui spaţiu.

Comentarii

comments

Fabian Popovici Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *